Alle kan frit informere om Det Tredie Testamente

Udbredelsen af Det Tredie Testamente hviler først og fremmest på private hænder. Alle der føler sig inspirerede kan frit danne studiegrupper, skabe udstillinger, skrive artikler og informere om Martinus værk. Læs om det frie initiativ her. Hvis i vil gøre opmærksom på jeres studiegruppe eller skrive om jeres aktiviteter kan i få en menu under jeres by med plads her til venstre. Det er en gratis service.

Nordvest 2012

Nordvest avisen 2012, det med mystikeren Martinus er nok journalistens påhit:

Læs mere...

By og land - Holbæk 2012

Artikel i "By og land" om udstillingen på Holbæk Bibliotek d.1-31 august 2012

Læs mere...

Dragør Borgerforenings blad 2010

Omtale af foredrag og Vagn Noachs studiegruppe i Det Tredie Testamente i Dragør Borgerforenings blad.

Læs mere...

Herning Folkeblad februar 2010

Artikel i Herning Folkeblad, lidt præget af journalistens frie associationer som til tider fik hænge lidt uforklaret i luften. Det er klart at man ikke rigtigt ved hvad man skal stille op ved mødet med et så omfattende - men hidtil ukendt - værk som Det Tredie Testamente. Men netop derfor findes der et enkelt og overskueligt informationsmateriale til brug netop ved mødet med offentligheden, journalister etc som man ikke kan forvente kender dette i forvejen. Det er helt naturligt at mennesker tror dette handler om en ny trosreligion eller sekt eller fantasifulle digterier. Hanne og Martin har gennem tiden lagt en hel del arbejde i at hjælpe Martinus værk.

Læs mere...

Den ny verdensimpuls 2009 - Rolf Elvings tale om Matinus store beslutning

Rolf Elvings tale på Klint 1988 om Martinus sidste og afgørende beslutning, her gengivet fra "Den ny verdensimpuls" marts 2009

Læs mere...

Artikel i Kosmos 2009 om Talsmanden den hellige ånd

I Kosmos nr. 10 2010 skriver det tidligere rådsmedlem Aage Hvolbye om Talsmanden den hellige ånd. 

Læs mere...

Gengivelse af tale ved byrådsmedlem 2009

Tale ved åbningen af udstillingen på Sønderborg Bibliotek: Et vindue til evigheden mandag, den 10. august 2009 v. Stephan Kleinschmidt (Byrådsmedlem og Formand for Kultur og Fritid). Talen er også gengivet i bladet "Kosmos" nr. 8 2009.

Læs mere...

Sønderborg ugeavis 5 aug. 09

Sønderborg ugeavis 2009 omtaler udstillingen som nu bærer navnet "Et vindue til evigheden"

Læs mere...

Frederiksværk ugeblad juli 09

Frederiksværk ugeblad 2009

Læs mere...

Frederiksborg Amtsavis 2009

Notits i Frederiksborg Amtsavis 2009

Læs mere...

Karlskoga Kuriren 2009

Samtidigt med de danske aktiviteter er Thor Gjörvad begyndt at udstille Den røde tråd i Sverige. Her et eksempel på avisomtale fra Karlskoga 2009. Øvrige svenske artikler ser du på den svenske lokale informationsside.

Læs mere...

Hvidovre avis 4 juni 2008

Hvidovre avis omtaler udstillingen på komunens bibliotek 2008

Læs mere...

Folkebladet Hjørring 7 jan 2007

Den omfattende udstilling om Det Tredie Testamente som fandt sted i Sindal 2007 blev mødt med stor mediebevågenhed. Her en artikel fra Folkebladet Hjørring. Det viste sig efterfølgende at der var mest behov for udstillinger i Skandinavien og Nordeuropa, men det er kun et spørgsmål om tid...

Læs mere...

Kristligt Dagblad 14 juni 2005

Kristligt Dagblad interviever Birgit Mørup Madsen som arrangerer studiegruppet og information om Martinus værk.

Læs mere...

Folkebladet 5 maj 2005

Omtale om Jan Langekær og Birgit Mørup Madsens aktiviteter i Idrættens Hus i Brøndby fra Folkebladet 2005

Læs mere...

Folkebladet for Vallensbæk og Glostrup 2003

Omtale af Jan Langekærs aktiviteter i Kulturhuset Kilden

Læs mere...

Svenska Dagbladet 14 dec 2001

Göran Almqvist fra Stiftelsen Tredje Testamentet i Göteborg skrev en lang række "indsendere" - i realiteten artikler - på basis af Martinus værk og fik offentliggjort i den store landsdækkende avis "Svenska dagbladet" årene 2001-2003. Denne avis er sammen med "Dagens Nyheter" den mest velrennomerede i Sverige. Man kan læse samtlige artikler på den svenske variant af denne hjemmeside her.

Læs mere...

Rolf Elvings tale på Klint 1998

Rolf Elvings tale på Klint 1988 om Martinus sidste og afgørende beslutning, her gengivet fra det svenske tidsskrift "Ny kultur" som indeholdt mange spændende nyeskabende artikler, men som ikke kunne fortsætte i al evighed uden tilstrækkeligt med læsere. Problemet var - som altid - at man ikke havde informeret offentligheden om Martinus værk. Man havde altså en meget begrænset læserkreds, nemlig dem som kendte værket i forvejen.

Alt dette ledte jo sidenhen til de mange informationsprojekter, udstillinger, hjemmesider etc. Uden information ingen nye læsere af værket, ingen deltagere i skolevirksomhed, undervisning, diskussioner etc Se denne tale på dansk udgivet i Marts udgaven af "Den ny verdensimpuls" 2009 andetsteds på denne hjemmeside.

Læs mere...

Rolf Elving om MI og det private initiativ

 

1986 skriver Rolf Elving på vegne af alle medlemmer i rådet for Martinus Institut en artikel ”Til sagens venner” i Kosmos nr.2. Artiklen blev også gengivet i "Kosmologisk information" august 1987 under navnet ”Kosmologiens udbredelse og det private initiativ”. Artiklen er lettest at læse i Kosmosudgaven som pdf her.

Læs mere...

Willem-Jan Kuijper fra MI om titlen Det Tredie Testamente

Denne bemærkelsesværdige artikel i Kosmos nr.15 årgang 1981 beskriver hvorledes man indenfor Martinus institut i tiden lige efter Martinus død var indstillet på at følge Martinus ønsker for publiceringen af sit værk.

Læs mere...

Martinus i BT 17 august 1955

Tidligt interview med Martinus inden hans værk var færdigt.

Læs mere...

Du er her: Home Artikler, video og radio Artikler, avisomtale mm