Film, tv, video youtube mm

Rolf Elvings tale på Klint

Rolf Elvings tale om Martinus sidste store beslutning

På Martinus fødselsdag d. 8. august 1998 bliver Rolf Elving bedt om at fortælle lidt om sin tid med Martinus.

Rolf tale markerer istedet vendepunktet for offentliggørelsen af Martinus sag. Den markerer overgangen fra "camouflageperioden" frem til den fulde offentliggørelse af Martinus værk under dets sande navn og virkelige identitet.

I camouflageperioden, som den kan kaldes, blev Det Tredie Testamente ofte omtalt som "kosmologi". Dette gav forfatteren den nødvendige ro og fred til at udarbejde sine analyser, der jo skulle føre den store påstand i bevis; at Bibelen havde fået en fortsættelse. Samtidigt er dette i realiteten en opfyldelse af Kristi profetier om kristendommens fuldbyrdelse. Profetierne om "Kristi genkomst" i form af  "talsmanden den hellige ånd" gør netop op med forestillingen om en person, der skulle komme og blive dyrket og vise sig her og der. Begivenheden skulle istedet udgøre den utilslørede åbenbaring af sandheden og alt det Kristus ikke kunne forklare datidens slægter der ikke var udviklede nok til at forstå logikken bag kristendommens evige sandheder.

Disse af Kristus selv erklærede kriterier for efterfølgelsen og færdiggørelsen af sin mission opfyldes netop i og med at Det Tredie Testamente først blev publiceret kort efter forfatterens bortgang og nu er på vej ud i den ganske verden. Klik her for at se og høre hele  Rolf Elvings tale...

 

Film fra udstillingen på Sindal Bibliotek 2007

Film fra udstillingen på Sindal Bibliotek 2007

Læs mere...

Informationsfilm:

Det Tredie Testamente af Martinus - Åndsvidenskaben forklarer livsmysteriet

13 min

Trosreligion, ateisme og livets egen religion

Fra et foredrag på Livets Skole ved Toni Bjerremose: Fra trosreligion over ateisme til livets egen religion

Hele foredraget - 57 min

Jan Langekær holder foredrag i Horsens 2008

Her kan du se Jan Langekær holde foredrag ved udstillingen i Horsens 2008.

Foredraget i stor og mindre version får du her.